четвер, 2 березня 2017 р.

Матеріали  інтернет-конференції 
 "Заняття з художньої праці в ДНЗ" 
від 28.02.2017 року  для педагогів  ДНЗ  області 
Результат пошуку зображень за запитом "художня  праця  у ДНЗ"
Галерея  виробів з художньої праці -

Тернопільський ДНЗ №37













Результат пошуку зображень за запитом "орнамент вишиванки" 
З  досвіду  роботи  Білоус Галини Петрівни
вихователя   ДНЗ «Cонечко»
с. Коханівка  Збаразького  району 

 

Вихователь Білоус Галина Петрівна працює в дошкільному навчальному закладі "Сонечко"  з 2012 року. Педагог працює з різновіковою групою. У повсякденному житті забезпечує засвоєння дошкільнятами навчальної програми. Вихователь постійно вдосконалює свій професійний рівень: використовує диферинційований та індивідуальний підходи до дітей; добре володіє сучасними освітніми технологіями, методичними прийомами, педагогічними засобами. Удосконалює навички і уміння дітей із зображувальної діяльності на гуртку «Умілі ручки».
Працює над темою «Формування творчих здібностей у дошкільників через використання нетрадиційних методів образотворчої діяльності». Особливу увагу, вихователь Білоус Галина Петрівна приділяє навчанню дітей техніці квілінг. Усі діти старшої групи до кінця навчального року освоюють техніку, правильно користуються обладнанням, вміло і акуратно виконують роботи. Вихователь оформила куточок природи, на різні пори року,
В техніці квілінг, національний куточок теж виконаний у цій техніці. Виготовляє з дітьми подарунки на різні свята: листівки, сувеніри, картини у техніці квілінг. Педагог є учасником районного методичного об’єднання «Елементи формування естетичного ставлення і художніх здібностей у образотворчій діяльності».
У 2013 році на базі закладу було проведено районне методичне об’єднання вихователів різновікових груп «Нетрадиційні методи навчання з зображувальної діяльності», на якому Галина Петрівна і діти трьох підгруп, показали свою майстерність з аплікації, ліплення, а діти старшої групи здивували всіх присутніх квілінгом. Роботи дітей їх майстерність і техніка виконання були високо оцінені вихователями і методистом.
У 2015 році вихователь Білоус Галина Петрівна презентувала свої роботи на районному семінарі вчителів початкових класів і завідувачів ДНЗ 
«Забезпечення наступності в реалізації завдань духовного, патріотичного, художньо-естетичного виховання між дошкільним закладом та початковою ланкою Коханівської зош I- II ст., провела майстер клас для учасників семінару.
Білоус Галина Петрівна творчий і креативний педагог. На святкування 5-річчя дошкільного закладу подунки для колишніх працівників виготовила на старих плитівках у стилі квілінг (елементи для композицій виготовляла разом з дітьми ).Вихователь успішно працює з іншими техніками. Виготовляє вироби з природного матеріалу. Пробує себе в техніці орігамі. В аплікації використовує крупу, макаронні вироби, насіння, камінці. 
Квілінгові композиції вихователя  ДНЗ "Сонечко" Білоус Г.П.




























Немає коментарів:

Дописати коментар