четвер, 7 квітня 2016 р.

Розвиток дитини

Ігровий час для малюків від одного до двох років

Ігровий час для малюків від одного до двох років

Коли дитина починає ходити, бігати та підводитись, час ігор і розваг стає для неї новим і захоплюючим досвідом. У міру вдосконалення фізичних здібностей діти у віці від одного до двох років набувають великої кількості нових навичок: вони вчаться розмовляти, грати в ігри, спілкуватись, заводити друзів  і багато чого іншого. При цьому час, що проводиться в іграх, є для них дуже важливою частиною розвитку.
  • Малюки старшого ясельного віку (від одного року до трьох) люблять досліджувати предмети на дотик. Батьки можуть стимулювати їх допитливість, створюючи в домі безпечне середовище, в якому їм не доведеться постійно зупиняти дитину й казати їй «ні». Якщо ви приберете заборонені предмети, зробивши їх недосяжними для вашого малюка, у вас буде менше приводів для зіткнень з ним. Відкриті простори також дають дітям великі можливості пізнавати навколишній світ, досліджувати, робити відкриття й торкатись нових цікавих предметів. Однак важливо уважно контролювати дитину у дворі й на вулиці.
  • Малюки знаходяться в постійному русі, випробовуючи свої нові навички: ходьбу, біг, стрибки, уміння штовхати й кидати. Щодня приділяйте велику кількість часу іграм на свіжому повітрі, щоб ваша дитина могла добре розвивати ці навички та бути активною.
  • Продовження  за посиланням: http://childdevelop.com.ua/articles/develop/1214

Немає коментарів:

Дописати коментар