середу, 13 квітня 2016 р.

Запрошуємо до участі в конкурсі «Арт-багаж: педагогічні знахідки»

Запрошуємо до участі в конкурсі «Арт-багаж: педагогічні знахідки»
Шановні музичні керівники!
Редакція журналу «Музичний керівник» запрошує всіх охочих до участі в конкурсі «Арт-багаж: педагогічні знахідки». Він має на меті відкрити імена талановитих музичних керівників, виявити цікаві ідеї щодо музичного виховання дошкільників та ознайомити читачів журналу з практичними розробками найкреативніших педагогів України.
Вас обтяжує фахова рутина, а натомість фонтанують нестандартні ідеї щодо музичного розвитку дітлахів? А може деякі з цих ідей ви вже встигли втілити в життя і отримали схвалення колег, вихованців, батьків? Якщо так — новий конкурс саме для вас: тих, хто розпізнав у собі прихованого художника, здатного на яскраві відкриття у професії. Поділіться з нами своїми педагогічними знахідками і, можливо, «мелодія» саме вашого досвіду стане провідною в «симфонії» музичного виховання українських дошкільників майбутнього!
Конкурсні роботи редакція журналу  «Музичний керівник» приймає з 1 березня по 31 травня 2016 року. Вони мають бути оформлені відповідно до правил оформлення конкурсних робіт.
Ознайомитися з положенням про конкурс та завантажити заявку на участь у конкурсі можна тут.

Врятована Фантазія
Традиційне випускне свято зазвичай стає «парадом» урочистих слів та привітань одне одному від дітей до дорослих і навпаки. Сама аура прощального свята до цього зобов’язує. Утім хоч би як, а діти-випускники залишаються дітьми, тож їм значно цікавіше замість завчених слів, які набили «оскомину» ще на репетиціях, поринути на святі у світ казки. Тож запропонуйте їм наостанок взяти участь у театралізованій виставі та врятувати від лиходійного вірусу Країну Фантазію. Сценарій вистави до випускного свята у дитячому садку — у журналі «Музичний керівник» № 03/2016
 

Немає коментарів:

Дописати коментар