середу, 26 жовтня 2016 р.

Дошкільна освіта – у центрі уваги

Результат пошуку зображень за запитом "діти анімація"21 жовтня 2016 року в Навчально-науковому  інституті педагогіки та психології  Сумського державного педагогічного університету  ім. А. С. Макаренка відбулась  науково-практична  конференція «Дитячий садок - школа: актуальні проблеми наступності», організована управлінням освіти міста Суми. Участь у конференції взяли начальник  відділу дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Тамара Панасюк,  науковці та представники дошкільних і загальноосвітніх навчальних  закладів.   
Мета заходу - спрямувати діяльність педагогічних  колективів дошкільних навчальних закладів та початкової школи на створення належних умов та емоційного комфорту для забезпечення всебічного розвитку дітей старшого дошкільного віку до шкільного життя
Учасники конференції ділились досвідом роботи з питань наступності  між дошкільною і початковою ланками освіти. Тамара Панасюк під час свого виступу зауважила, що  наступність у діяльності  дошкільних і загальноосвітніх навчальних  закладів  постійно перебуває у полі уваги  Міністерства освіти і науки і звернула увагу на те, що на сайті Міністерства розміщено матеріали досвіду роботи окремих регіонів із зазначених питань.
Більше за посиланням: 

Немає коментарів:

Дописати коментар