У розпалі найтепліша пора року — літо. З нею пов’язані різні
асоціації: у когось із подорожами, у когось з відпусткою. Також літо
тішить розмаїттям фруктів та ягід. Вдома ми готуємо з них
найрізноманітніші страви. Проте у дошкільному навчальному закладі
харчування дітей чітко регламентовано. Як надати йому літніх барв і
смаків? Організуйте додатковий прийом їжі — зокрема другий сніданок —
під час якого дітям видають соки, фрукти, ягоди. Зробити зі звичного
режимного моменту цікаву подію можна, «відкривши» у навчальному закладі
фреш-бар. Упевнені, діти залюбки відвідають його і з апетитом
споживатимуть запропоновані напої. Як це зробити, дізнайтеся зі сторінок
сьомого номера вашого улюбленого журналу «Медична сестра дошкільного закладу».
Немає коментарів:
Дописати коментар