неділю, 20 березня 2016 р.

Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного виховання дошкільників


Підведено перші підсумки Всеукраїнського фестивалю-огляду «Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного виховання дошкільників», що проводиться у режимі онлайн.
Станом на 14 березня 2016 року для участі у фестивалі на освітній портал «Педагогічна преса» (платформа проведення заходу) надіслали свої матеріали 154 дошкільні навчальні заклади з різних регіонів України. 
Найактивніші учасники фестивалю-огляду «Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного  виховання дошкільників»: Харківська область - 25 дитячих садків (3483 голосів), м. Київ – 20 (3365), Донецька область – 16 (486). 
Всього 14414 респондентів проголосували за кращі матеріали з досвіду екологічного виховання дошкільників у дитячих садках.
Нагадаємо, що відповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2016 рік, із метою активізації освітньої роботи дошкільних навчальних закладів з екологічного виховання дітей дошкільного віку та широкої популяризації професійної майстерності педагогів, поширення інноваційних освітніх технологій, Міністерством з 1 лютого поточного року оголошено проведення онлайн фестивалю-огляду.
Проведення Фестивалю продовжується, матеріали будуть прийматись до 25 квітня 2016 року. З правилами розміщення матеріалів для участі в фестивалі можна ознайомитись за посиланням: http://pedpresa.ua/festival-2

Немає коментарів:

Дописати коментар