вівторок, 14 липня 2015 р.

Санітарно-гігієнічний стан групових приміщень

У розпалі найтепліша пора року — літо. З нею пов’язані різні асоціації: у когось із подорожами, у когось з відпусткою. Також літо тішить розмаїттям фруктів та ягід. Вдома ми готуємо з них найрізноманітніші страви. Проте у дошкільному навчальному закладі харчування дітей чітко регламентовано. Як надати йому літніх барв і смаків? Організуйте додатковий прийом їжі — зокрема другий сніданок — під час якого дітям видають соки, фрукти, ягоди. Зробити зі звичного режимного моменту цікаву подію можна, «відкривши» у навчальному закладі фреш-бар. Упевнені, діти залюбки відвідають його і з апетитом споживатимуть запропоновані напої. Як це зробити, дізнайтеся зі сторінок сьомого  номера вашого улюбленого журналу «Медична сестра дошкільного закладу».


Дошкілля.UA Газета від Асоціації працівників дошкільної освіти

№ 13/2015 У цьому числі всеукраїнської газети «Дошкілля.UA» читайте:

    огляд новин законодавства України у сфері дошкільної освіти;
    дайджест останніх подій дошкілля з усієї України;
    привітання освітян та навчальних закладів з ювілеями.


Музичний керівник / Інноваційні методи навчання. Червень №6, 2015

 «Музичний керівник» допоможе Вам
швидко та цікаво організувати роботу з вихованцями!

«Кожний педагог з музики має оновлювати творче портфоліо, удосконалюючи календарно-тематичні плани, додаючи цікаві розробки музичних занять, сценарії свят, розваг, дитячі пісні тощо. З журналом «Музичний керівник» Ви зробите це напрочуд легко. Адже з кожним числом журналу отримаєте оригінальні матеріали з найрізноманітніших тематичних напрямів і на будь-який смак».
Тетяна Вовк, головний редактор,
канд. мистецтвознавства

 

Методична скарбничка вихователя